A projekt megvalósulása után a pályázati követelmények szerint 3-5 évig a nyertes pályázó projekt fenntartási kötelezettséggel rendelkezik, amely során meghatározott időszakonként projekt fenntartási jelentéseket és egyéb beszámolókat kell az ellenőrző szerv rendelkezésére bocsátani. A hosszú elszámolási időszakok és a még hosszabb jelentéstételi kötelezettséggel járó monitoring időszakok alatt is fontos a pontos, megbízható, precíz munka. Cégünk a fenti feladatok elvégzésében is az Ön rendelkezésére áll, segítünk abban, hogy a támogatás lehívása és a projekt fizikai zárása után sem maradjon egyedül. A projekt zárása után is segítjük az Önök munkáját, így nem kell aggódnia a fenntartási időszak alatt felmerülő elvégzendő feladatok és betartandó szabályok sokasága miatt.

Az utánkövetés a sikeresen megvalósult és lezárult pályázatok esetében felmerülő utógondozási szolgáltatásunk, amely többek között az alábbi tevékenységeket foglalja magában:

  • A projekt fenntartási időszakában kötelezően benyújtandó utánkövetési, projekt fenntartási jelentések elkészítése és a Közreműködő szervezetek felé történő továbbítása.
  • A Közreműködő szervezetekkel történő egyeztetések a fenntartási időszakban.
  • Utóellenőrzéseken való részvétel.