A Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft. jogelődje 2003-ban alakult, alapító tagjai magyar magánszemélyek. Cégünk elkötelezett annak érdekében, hogy segítse az Európai Uniós források széles körű igénybevételét, valamint a hazai lehetőségek kiaknázását. Az új lehetőségek azonban új kihívásokat is jelentenek, hiszen a szükséges források elsősorban pályázatokon keresztül érhetőek el, így versenyelőnybe kerülnek a szakmailag leginkább felkészült szervezetek. Folyamatosan írják ki a legújabb pályázati és tender felhívásokat, amelyekből szakszerűen válogatjuk ki az ügyfeleink személyre szabott lehetőségeinek megfelelő forrásokat. Pályázatfigyelőink napi rendszerességgel követik a pályázati kiírásokat, így biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb értesüljenek a számukra legmegfelelőbb pályázati lehetőségekről. Az új kihívások új megoldásokat kívánnak. Önnel együttműködve segítünk kihasználni a rendelkezésre álló lehetőségeket. Az Ön szakmai tudása, a mi szakértelmünk, tapasztalatunk és kapcsolati tőkénk nyerő kombináció lehet a pályázatok sikeres végig viteléhez.

Együttműködő partnereink szakirányú felsőfokú végzettséggel, valamint szakértői, pályázatkészítő, projektmenedzser, illetve kommunikációs képesítéssel rendelkeznek, számos nyertes pályázat elkészítésében, és megvalósításában működtek közre. Szaktudásunkkal, tapasztalatainkkal, kapcsolati tőkénkkel kívánunk hozzájárulni partnereink eredményes munkájához. Társaságunk több éves tapasztalattal rendelkező közgazdasági, jogi, környezetgazdálkodási, marketing végzettségű szakértőkből alakult a tanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment és a kommunikáció területéről.

Célunk, hogy partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a hazai és európai uniós pályázatfigyelés, pályázatírás, projekt-mendzsment és a pályázatokhoz kapcsolódó kötelező nyilvánossági követelmények területén, továbbá  idegen nyelvű fordításokat is vállalunk. Kiemelt feladatunknak érezzük a kis- és középvállalati szektor és a mikro vállalkozások megerősítését, az önkormányzatok, egyházak, alapítványok és egyéb társadalmi szervezetek külső forráshoz juttatását. Akkor dolgozunk eredményesen, ha ezzel elősegítjük települése, vállalkozása és az egész közösség gyarapodását, fejlődését.

Hiszünk benne, hogy az Ön elképzeléseit, kitartó munkával valósággá válthatjuk, akkor is ha esetleg nem rendelkeznek túlságosan nagy önerővel. Kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével az összes létező finanszírozási lehetőségről folyamatosan értesülünk és segítünk kiválasztani a legjobb forrásbevonási lehetőséget. Lényeges, hogy a legkisebb projektek megvalósulásának is teret kell adni, mert az is kifejtheti kedvező hatását a maga mikrokörnyezetében.

Cégünk üzletpolitikája, hogy az ügyfeleink, a hatóságok és a vonatkozó jogszabályok által támasztott követelményeknek minden tekintetben megfeleljünk, együttműködő partnereinket folyamatosan képezzük és ezáltal érjük el az Ön maximális elégedettségét.