Szeptember 1-től vehetik igénybe a tagok a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Pályázati Tanácsadók Hálózatának szolgáltatását, amelynek cégünk regisztrált tagja.
 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elindította a Pályázati Tanácsadók Hálózata szolgáltatását, amivel az agrártámogatások minél hatékonyabb elérését kívánja segíteni tagsága számára. A szolgáltatást szeptember 1-től vehetik igénybe a kamarai tagok.
 
A szolgáltatás kialakítását azért tartotta fontosnak a kamara, mivel tagjai jelentős forrásokhoz férhetnek hozzá pályázati úton. Azonban a pályázatok megírása és az elnyert összegek felhasználása szigorú szabályokhoz kötött, így sokan pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozó szakemberekhez fordulnak segítségért.
 
A NAK Nonprofit Kft. honlapjáról elérhető hálózathoz olyan pályázatírást és projektmenedzsment szolgáltatást nyújtó szakértők csatlakozhattak és csatlakozhatnak, akik a Vidékfejlesztési Programhoz kapcsolódó kiírásokkal összefüggésben nyújtanak szolgáltatásokat. A csatlakozás önkéntes regisztráción alapul, amely során a pályázatírók adatokat és referenciákat adnak meg, valamint vállalják, hogy tevékenységükről folyamatosan adatokat szolgáltatnak. A beérkező adatok és referenciák alapján minősítésen esnek át, majd bekerülnek a földrajzi működés alapján is kereshető adatbázisba.
 
(nak.hu)