Elklészült az Anno 75 kft. új csarnoka.

285 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 9 milliárd forintot telephelyeik fejlesztésére és eszközbeszerzésre az elmúlt években a Pest megyei kompenzációs forrásból. A vállalkozások lehetőséget kapnak Pest megye területén meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára, bővítésére, a nem megfelelő telephelyek kiváltására és eszközök beszerzésére.

A pályázat egyik nyertese az ANNO 75 Kft, mely 39,88 millió forint vissza nem térítendő támogatási összegben részesült.

A beruházás során 529,07 hasznos alapterületű csarnok és iroda építése valósult meg, a szolgáltatási területhez 328,19 nm hasznos alapterületű csarnok kialakítását valósították meg. Az ügyfélforgalmat lebonyolító helységet akadálymentesítették, valamint a bázis létszámuk megőrzése mellett 4 új munkavállaló felvétele is folyamatban van.

Az új szerelő műhely kialakításával a cég tevékenységi köre bővül, alvállalkozó kitettségük megszűnik a munkagépeik karbantartása tekintetében. Az iroda funkció kialakításával az ügyfeleiket megfelelő körülmények között tudják fogadni, amely javítja a cég piaci pozícióját és megítélését, továbbá javulnak a mindennapi munkavégzés körülményei, az akadálymentesítés révén biztosított lesz a fogyatékossággal élők számára a szolgáltatásaik elérhetősége.

A projekt kezdésének dátuma: 2020. 11.03.
A projekt befejezésének dátuma: 2021.12.31.

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.

Forrás: www.pestmegye.hu