Üzleti és stratégiai tanácsadás

A stratégiai tanácsadási szolgáltatásunk igénybevétele befektetés a jövőbe. Szakértőink, tanácsadóink projekt- és eredményorientált szemléletmóddal megközelítve segítenek megtalálni az Önök vállalata számára az optimális fejlesztési stratégia megalkotását, megvalósítását és a folyamat végén az eredmények visszamérését. A tanácsadási folyamat során átnézzük a vállalat jelenlegi tevékenységeit, ez alapján meghatározzuk működésük erősségeit, figyelembe vesszük a fejlesztési irány kockázatait, támogatjuk

Rendezvényszervezés

Egy rendezvény komplex lebonyolítása összehangolt tevékenységet, csapatmunkát, gyakran gyors döntéseket igényel. Szolgáltatásunk felöleli a rendezvényszervezés összes fázisát az előkészületektől (a megfelelő helyszín és időpont kiválasztása, a program összeállítása) a program megvalósításán át (rendezvény alatti koordináció, az érkező vendégek fogadása, regisztrálása, a megfelelő technikai háttér biztosítása, igény szerint fotó, film dokumentálás) a rendezvényt követő utómunkálatokig (utókalkulációk,

Fordítás

Szakfordítási és lektorálási szolgáltatásunk fő bázisát a nyugat európai nyelvek jelentik, de közép- és kelet-európai nyelvek fordítását is vállaljuk.

Grafikai tervezés

Vállaljuk Európai Uniós pályázatokhoz kapcsolódó dokumentumok, kiadványok elkészítését és gyártását, szervezetek arculati tervezését és honlapok fejlesztését is.

Szemléletformáló programok

Vállaljuk fenntarthatósági témájú szemléletformáló projektek, kampányok tervezését, előkészítését, megvalósítását. Szakértőink széles körű tapasztalattal segítik az EU-s pályázati projektekhez (pl.: KEOP, KEHOP, TÁMOP, EFOP konstrukciók) kapcsolódó közösségi programok lebonyolítását, illetve a Kötelező nyilvánossági és Tájékoztatási feladatok Széchenyi 2020 programban előírt megvalósítását.

Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettsége

 A kötelezően előírt kommunikációs feladatok teljeskörű megtervezését, lebonyolítását és az ellenőrzések során megkövetelt dokumentálását is vállaljuk.

Projektfenntartási időszak utógondozás

A projekt zárása után is segítjük az Ön munkáját, így nem kell aggódnia a fenntartási időszak alatt felmerülő elvégzendő feladatok és betartandó szabályok sokasága miatt. Az utánkövetés a sikeresen megvalósult és lezárult pályázatok esetében felmerülő utógondozási szolgáltatásunk.

Projektmenedzsment

A projektmenedzsment lényege a  pályázat megvalósításával kapcsolatos munkálatok, eredménykövetés elvégzése. Ide tartozik a szerződéskötéshez szükséges dokumentációk összeállítása, igény esetén összeállítjuk a projekt teljesítési dokumentációit, elkészítjük az előrehaladási jelentéseket, a zárójelentést és továbbítjuk a hatóságok felé, de ide tartozik még a nyertes pályázatok pénzügyi elszámolásának felügyelete is.

Komplex pályázatkészítés

Az uniós és hazai irányelvek, a pályázati feltételek, a felépített projekt és a pályázat kiíróinak útmutatása alapján készítjük el a pályázatot. A pályázati anyagok elkészítése kellő szakmai hátteret igényel, közgazdasági, pénzügyi, jogi valamint stilisztikai szempontok alapján egyaránt.

Pályázatfigyelés

Vállaljuk az aktuális hazai és Európai Uniós pályázati úton elnyerhető támogatásforma felkutatását, szelektálását és partnereink felé történő kiközvetítését.